29/12/2016 - 17:35

FOTO: Zbog zajedničkog nastupa Šabana i Menila, Orašje satima bilo blokirano!

U prepunoj diskoteci “S” u Orašju koncert za pamcenje održao je Šaban Šaulić, a koji je još jednom dokazao da je neprikosnoven na regionalnoj muzičkoj sceni kada su u pitanju izvođači narodne muzike.

Nakon što je popularni Šaulić samo nekoliko dana prije Orašja imao odličan nastup u njemačkom gradu Ninbergu sa menadžerom Sabitom Derviševicem Sašom uputio se za Orašje. I tu je nastao opići muzički haos kada se saznalo za njegovo gostovanje. Zzajedno sa Šabanom kako u Ninbergu isto tako i u Orašju nastupio je i mladi, sve popularniji i traženiji Menil Velioski.

Za Menila koji, kako to već sada mnogi kažu neobično podsjeća na Šaulića sa samog početka njegove karijere, ni sam Šaban ne krije zadovoljstvo što se konačno neko poput njega pojavio na estradi.
Ova dva nastupa bila su samo dobra uvertira za Menilov novogodišnji nastup u diskoteci “Scena ” u Offenbachu. A, ono što je posebno zanimljivo i inetresantno, Šaban mladog Menila i javno hvali pred masom ljudi, pa je tako još jedno popularni Šaulić pokazao svoju širokogrudnost i čovjecnost jer se ne libi javno pohvaliti onog koji vrijedi, a što opet nije slučaj sa mnogim pjevačima na estradi.

POVEZANO

 

 
 

Copyright (c) 2015 - 2016

Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.
Kontakt: [email protected]