05/01/2017 - 17:05

Uhapšen sin Šabana Šaulića!

Sin Šabana Šaulića provodio se u novogodišnjoj noći, ali se malo više zanio kada je alkohol u pitanju, pa je završio u pritvoru na trežnjenju. On je uhvaćen kako pije viski, a djevojka sa kojom je bio trudila se da mu raspoloženje bude na nivou. Iako je njegov otac Šaban potegao sve veze kad je saznao da mu je policija privela sina, ipak nije uspio da ga iščupa iz pritvora.

“Mihajlo je sa društvom bio na Šakinom nastupu i baš su se lijepo provodili. Za njihov sto stizale su flaše i flaše pića, dosta se popilo, a Mihajlo je kada su krenuli osjećao da je ipak sposoban da sjedne za volan. Nedaleko od hotela zaustavila ga je policija i kada je naduvao preko 1,5 promila, odredili su mu zadržavanje kako bi se otrijeznio.
Prijatelj koji je bio sa njim u kolima javio je njegovoj mami Goci šta se dešava i ona je odmah obavijestila Šabana koji je pokušao da spasi sina, ali mu to nije pošlo za rukom. Kada je nakon 14 sati napustio stanicu, Šaban mu je rekao da se nada da se opameto i da mu više neće pasti na pamet da vozi pijan…“, rekao je izvor.

POVEZANO

 

 
 

Copyright (c) 2015 - 2016

Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.
Kontakt: [email protected]