08/01/2017 - 2:10

Fantastična osmorka ide u drugi krug (FOTO)

Najradosniji praznik Božić fanovi su proveli uz joÅ¡ jednu fantastičnu epizodu “Zvezda Granda” u kojoj se predstavilo 16 kandidata. Po prvi put se na sceni pojavila i jedna trudnica koja je Å¡armirala žiri, a bilo je hrabrih kandidata koji su prilazili članovima žirija i pevali im na uvce.

Aca Lukas ponovo je bio zadužen za zdrav humor pa je pored navlačenja čizama Jelene Karleuše u jednom trenutku menjao perike i pravio selfije. I Viki Miljković je nasmejala sve kad je tražila aplauz pre početka komentarisanja Jelene Karleuše kao znak podrške koleginici. Tajanstveni član žirija bio je Endži Mavrić koji se lepo uklopio sa kolegama iz stručnog žirija iako niko nije mogao da pogodi ko sedi gore.

Publika je ponovo uživala u sjajnim nastupima talentovanih kandidata iz celog regiona, a oni koji su posle baraža uspeli da se plasiraju u drugi krug su: Divna Peškir, Aldin Osmanković, Stefan Babić, Diana Mihajlović, Haris Bogućanin, Anastasija Staša Branković, Dino Ramić i Nevzad Čamdžić. Čestitamo i želimo im puno sreće u nastavku takmičenja!

POVEZANO

 

 
 

Copyright (c) 2015 - 2016

Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.
Kontakt: [email protected]
✕